Over mij

Ik ben Linda, moeder van 2 jongens van 7 en 3 jaar. Maar ik ben ook werknemer (salarisadviseur), echtgenoot, vrijwilliger bij het dorpshuis, dochter, zus en vriendin. En sinds maart 2020 juf, want toen kwamen wij thuis te zitten door Covid-19.

Ik vond deze rol een grote verantwoordelijkheid, ik heb dit heel serieus genomen en er ook het beste van gemaakt. Echter kwam ik er ook achter dat ik als ouder zelf ook veel kan doen. En daar ben ik wel wat laks in geweest de laatste jaren. Terwijl het eigenlijk niet zo moeilijk is om mogelijkheden te zoeken om als ouder je kind te helpen om nieuwe dingen te leren. Niet alle scholen zijn klaar om om te schakelen naar thuisonderwijs, mocht je bijvoorbeeld in quarantaine komen (hebben wij ondervonden) of met een lespakket op maat te komen die je kind uitdagen of waar de interesse ligt.

Met deze site wil ik dan ook alle werkende ouders (moeders zoals ik) een hart onder de riem steken, maar ook helpen door een verzameling te bieden met verschillende dingen die je met je kinderen kunt doen, nieuwe werkbladen in omloop brengen en anderen inspireren. Uiteraard vind ik het zelf ook erg leuk om hier weer van te leren en de wereld iets van mezelf te geven.

Ik hoop je te inspireren en te voorzien van nieuwe ideeen. Heb je nog suggesties of wensen, laat het vooral weten!